“El meu ofici comença per conèixer les necessitats de cadascun dels clients, ja que existeixen molt tipus de cares, barbes i cabells. Després el meu objectiu és assessorar i assegurar que el servei que ofereixo superi les expectatives, cosa que implica temps i dedicació. Per això he procurat acceptar reptes que al llarg del temps m’ha permès arribar a aquest moment, en el que he pogut crear la meva pròpia marca Roi77 The Barber, que manté el propòsit de donar satisfacció i oferir un espai on el client es pugui sentir al seu gust.”

 

Preus

Tallar 19€
Afaitat clàssic 17€
Arreglar Barba 17€

– 1 hora de pàrquing gratuït a la Ciutat de la Justícia –

HORARI

Dilluns a Divendres
10 a 20h
Amb Cita Prèvia

Més Informació

Direcció: Av. del Carrilet, 3, 08902, Ciutat de la Justícia.
Edificio D local 3, Hospitalet de Llobregat, Barcelona.
Prop de L10 Ciutat de la Justicia

1 hora de pàrquing gratuït a la Ciutat de la Justícia

Telèfon de contacte: 931 891 952
Whatsapp: 676 631 136

Roi77 The Barber

ROI77

Roi va començar a donar els seus primers passos al món de la barberia amb sol 14 anys. Va ser un veí seu, un mestre barber nascut a Galícia, qui el va introduir en aquest bonic ofici.

L’any 2004 va emprendre un viatge per Sud-amèrica amb un equipatge senzill, però efectiu: pintes, tisores, navalles i molta il·lusió. Tan aviat com va arribar a les Galápagos, va conèixer a Lorena, qui l’impulsaria a donar un nou canvi a la seva vida. Es van enamorar i al cap de poc temps, van decidir cassar-se. Decideixen fer un pas més enllà, apostant per complir somnis, i viatgen junts a Barcelona, ciutat que els va enamorar. Així la vida els va anar donant alegries, fins a convertir-los en pares del seu fill Alessandro.

Poc temps després, Roi és contractat com encarregar de, arribant a ser un dels pilars fonamentals per al creixement d’aquesta, fins a convertir-la en una barberia de referència a Barcelona. Aquest únicament va ser el principi d’una sèrie de desafiament que li han permès anar perfeccionant un treball d’artesà, amb un acurat estil i precisió. Roi sap que aquest ofici no és únicament tècnica, sinó que més aviat és tot un art.

La Música de ROI77 The Barber

Call Now Button